Instantní vegan proteinová kaše bez konzervantů a barviv. Ideální pro zdravý životní styl.
Složení:
Jáhlová kaše 41 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše 10 %, třtinový cukr, banánový prášek (banán, maltodextrin) 3 %, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy
Co je hrachový proteinový izolát? Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.
Návod na přípravu:
50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.
na (100 g) | na porci (50 g) | |
---|---|---|
Energetická hodnota |
1 721 kJ 410 kcal |
860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
– z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
– z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
na (100 g) | na porci (50 g) | |
---|---|---|
Energetická hodnota |
1 721 kJ 410 kcal |
860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
– z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
– z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
na (100 g) | na porci (50 g) | |
---|---|---|
Energetická hodnota |
1 721 kJ 410 kcal |
860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
– z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
– z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
Složení:
Jáhlová kaše 42,5 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), třtinový cukr, odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sójový lecitin) 8,5 %, pohanková kaše 7%, sladidlo: steviol-glykosidy.
Proč kombinace hrachového a rýžového proteinu?
Možná to nevíte, ale tato kombinace nabízí vynikající amino spektrum a vyrovná se tak živočišným zdrojům, jako jsou například vajíčka nebo syrovátkový protein.
Proč kombinace jáhel a pohanky?
Tyto dvě přirozeně bezlepkové obilniny nabízí mnoho benefitů. Pohanka mimo jiné výjimečná obsahem rutinu (vitaminu P). Tato látka (ve skutečnosti jde spíš o komplex látek) patří mezi rostlinné flavonoidy. Rutin je známý tím, že zvyšuje pružnost cév a posiluje jejich stěny. Naproti tomu jáhly jsou vhodné při překyselení organizmu a navíc jsou bohaté na vitamíny skupiny B.
Proč pouze přírodní ochucení?
Ano ochucujeme pouze přírodními surovinami v kombinaci s vysoce jakostními Steviol Glykosidy. Tím u všech výrobků docílíme vynikající chuti a současně výrazně redukujeme obsah cukrů.
Návod na přípravu:
50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.