PROTEIN MASH KAKAO

Instantní vegan proteinová kaše bez konzervantů a barviv. Ideální pro zdravý životní styl.


Složení:

Jáhlová kaše 41 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše 10 %, třtinový cukr, banánový prášek (banán, maltodextrin) 3 %, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy

Co je hrachový proteinový izolát? Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor. 

Návod na přípravu:

50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.


vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 721 kJ
410 kcal
860 kJ
205 kcal
Bílkoviny 30,2 g 15,1 g
Sacharidy 52,4 g 26,2 g
– z toho cukry 10,8 g 5,4 g
Tuky 2 g 1 g
– z toho nas. mastné kyseliny 0,8 g 0,4 g
Vláknina 4 g 2 g
Sůl 0,01 g 0 g

vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 721 kJ
410 kcal
860 kJ
205 kcal
Bílkoviny 30,2 g 15,1 g
Sacharidy 52,4 g 26,2 g
– z toho cukry 10,8 g 5,4 g
Tuky 2 g 1 g
– z toho nas. mastné kyseliny 0,8 g 0,4 g
Vláknina 4 g 2 g
Sůl 0,01 g 0 g

vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 721 kJ
410 kcal
860 kJ
205 kcal
Bílkoviny 30,2 g 15,1 g
Sacharidy 52,4 g 26,2 g
– z toho cukry 10,8 g 5,4 g
Tuky 2 g 1 g
– z toho nas. mastné kyseliny 0,8 g 0,4 g
Vláknina 4 g 2 g
Sůl 0,01 g 0 g


Složení:

Jáhlová kaše 42,5 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), třtinový cukr, odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sójový lecitin) 8,5 %, pohanková kaše 7%, sladidlo: steviol-glykosidy.


Proč kombinace hrachového a rýžového proteinu?

Možná to nevíte, ale tato kombinace nabízí vynikající amino spektrum a vyrovná se tak živočišným zdrojům, jako jsou například vajíčka nebo syrovátkový protein.


Proč kombinace jáhel a pohanky?

Tyto dvě přirozeně bezlepkové obilniny nabízí mnoho benefitů. Pohanka mimo jiné výjimečná obsahem rutinu (vitaminu P). Tato látka (ve skutečnosti jde spíš o komplex látek) patří mezi rostlinné flavonoidy. Rutin je známý tím, že zvyšuje pružnost cév a posiluje jejich stěny. Naproti tomu jáhly jsou vhodné při překyselení organizmu a navíc jsou bohaté na vitamíny skupiny B.


Proč pouze přírodní ochucení?

Ano ochucujeme pouze přírodními surovinami v kombinaci s vysoce jakostními Steviol Glykosidy. Tím u všech výrobků docílíme vynikající chuti a současně výrazně redukujeme obsah cukrů.

Návod na přípravu:

50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.