PROTEIN MASH BANÁN SE SKOŘICÍ

Instantní vegan proteinová kaše bez konzervantů a barviv. Ideální pro zdravý životní styl.

Složení:

Jáhlová kaše 41 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše 10 %, třtinový cukr, banánový prášek (banán, maltodextrin) 3 %, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy

Co je hrachový proteinový izolát? Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor. 

Návod na přípravu:

50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.

vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 739 kJ 414kcal 869 kJ 207 kcal
Bílkoviny 30 g 15 g
Sacharidy 56,2 g 28,1 g
- z toho cukry 11,2 g 5,6 g
Tuky 1,1 g 0,5 g
- z toho nas. mastné kyseliny 0,14 g 0,07 g
Vláknina 1,6 g 0,8 g
Sůl 0,01 g 0 g
vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 739 kJ 414kcal 869 kJ 207 kcal
Bílkoviny 30 g 15 g
Sacharidy 56,2 g 28,1 g
- z toho cukry 11,2 g 5,6 g
Tuky 1,1 g 0,5 g
- z toho nas. mastné kyseliny 0,14 g 0,07 g
Vláknina 1,6 g 0,8 g
Sůl 0,01 g 0 g
vyzivove-udaje_ikona_seda na (100 g) na porci (50 g)
Energetická hodnota 1 739 kJ 414kcal 869 kJ 207 kcal
Bílkoviny 30 g 15 g
Sacharidy 56,2 g 28,1 g
- z toho cukry 11,2 g 5,6 g
Tuky 1,1 g 0,5 g
- z toho nas. mastné kyseliny 0,14 g 0,07 g
Vláknina 1,6 g 0,8 g
Sůl 0,01 g 0 g
Složení:

Jáhlová kaše 41%, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše 10%, třtinový cukr, banánový prášek (banán, maltodextrin) 3%, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy

Proč kombinace hrachového a rýžového proteinu?

Možná to nevíte, ale tato kombinace nabízí vynikající amino spektrum a vyrovná se tak živočišným zdrojům, jako jsou například vajíčka nebo syrovátkový protein.

Proč kombinace jáhel a pohanky?

Tyto dvě přirozeně bezlepkové obilniny nabízí mnoho benefitů. Pohanka mimo jiné výjimečná obsahem rutinu (vitaminu P). Tato látka (ve skutečnosti jde spíš o komplex látek) patří mezi rostlinné flavonoidy. Rutin je známý tím, že zvyšuje pružnost cév a posiluje jejich stěny. Naproti tomu jáhly jsou vhodné při překyselení organizmu a navíc jsou bohaté na vitamíny skupiny B.

Proč pouze přírodní ochucení?

Ano ochucujeme pouze přírodními surovinami v kombinaci s vysoce jakostními Steviol Glykosidy. Tím u všech výrobků docílíme vynikající chuti a současně výrazně redukujeme obsah cukrů.

Návod na přípravu:

50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.