Instantní vegan proteinová kaše bez konzervantů a barviv. Ideální pro zdravý životní styl.
Jáhlová kaše 41 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše 10 %, třtinový cukr, banánový prášek (banán, maltodextrin) 3 %, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy
Co je hrachový proteinový izolát? Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.
50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.
![]() |
na (100 g) | na porci (50 g) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 721 kJ 410 kcal | 860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
- z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
- z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
![]() |
na (100 g) | na porci (50 g) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 721 kJ 410 kcal | 860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
- z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
- z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
![]() |
na (100 g) | na porci (50 g) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 721 kJ 410 kcal | 860 kJ 205 kcal |
Bílkoviny | 30,2 g | 15,1 g |
Sacharidy | 52,4 g | 26,2 g |
- z toho cukry | 10,8 g | 5,4 g |
Tuky | 2 g | 1 g |
- z toho nas. mastné kyseliny | 0,8 g | 0,4 g |
Vláknina | 4 g | 2 g |
Sůl | 0,01 g | 0 g |
Jáhlová kaše 42,5 %, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), třtinový cukr, odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sójový lecitin) 8,5 %, pohanková kaše 7%, sladidlo: steviol-glykosidy.
Možná to nevíte, ale tato kombinace nabízí vynikající amino spektrum a vyrovná se tak živočišným zdrojům, jako jsou například vajíčka nebo syrovátkový protein.
Tyto dvě přirozeně bezlepkové obilniny nabízí mnoho benefitů. Pohanka mimo jiné výjimečná obsahem rutinu (vitaminu P). Tato látka (ve skutečnosti jde spíš o komplex látek) patří mezi rostlinné flavonoidy. Rutin je známý tím, že zvyšuje pružnost cév a posiluje jejich stěny. Naproti tomu jáhly jsou vhodné při překyselení organizmu a navíc jsou bohaté na vitamíny skupiny B.
Ano ochucujeme pouze přírodními surovinami v kombinaci s vysoce jakostními Steviol Glykosidy. Tím u všech výrobků docílíme vynikající chuti a současně výrazně redukujeme obsah cukrů.
50 g směsi (6–8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte. Již nevařte.